haus majstor mrav

Majstor za grejanje, električar i vodoinstalater Mrav - poslovi usko vezani za struju i instalacije

Majstor za grejanje, električar i vodoinstalater Mrav SERVISIRA i POPRAVLJA sve vrste grejnih uređaja - BOJLERE, TA PEĆI i ŠPORETE. Takođe pruža i usluge zamene strujnih instalacija i povezivanje i zamenu table sa osiguračima.

Pozovi majstora

Majstor za grejanje, električar i vodoinstalater Mrav - struja

Radno vreme

Radno vreme servisa je od 09-17h.

Radno vreme majstora na terenu je od 10h-20h, a po potrebi i duže.

Svakako, majstor Nemanja će se javiti na telefon i van radnog vremena jer nam je mušterija na prvom mestu.

Ne radimo hitne intervencije van radnog vremena.

naše ostale usluge

Grejanje

Specijalnost majstora Nemanje je servis, popravka i montaža elektro kotlova - kotlova na struju i gasnih kotlova.

Preporuka je odraditi servis elektro i gasnog kotla pred grejnu sezonu da bi ste sprečili veće kvarove, uštedeli novac i vreme čekanja majstora u srcu sezone.

Radim sve vrste popravki, prepravki instalacija, čišćenje i ispiranje starih instalacija i radijatora. Takodje majstor Nemanja poseduje LICENCU za rad sa gasnim kotlovima i gasnim instalacijama.

Vršim razvod gasne instalacije po projektima licenciranih firmi.

"Uz pristupačne cene, ljudski i profesionalni odnos, sa osmehom uvek vam stojim na raspolaganju."

Vidi više

Voda

Ispravnost instalacija, starost cevi i ventila i kvalitet materijala od kojih se prave nisu kao nekad, a i one kvalitetne delove već vreme gazi.  

Zamenu slavine, ventila, creva i sifona kao vodoinstalater garantujem uspešnom intervencijom.

Zadihtovanost svih spojeva je obavezna i dok ne rešim curenje makar i najmanje ne odlazim sa adrese. U slučaju zapušenosti kanalizacije, odgušenjem garantujem rešenje problema jer radim kvalitetnim alatima i mašinama.

Za sada, Bogu hvala nije bilo problema koji nisam rešio, a i kada ga bude biće to nova škola za mene. A ja stalno volim da učim!

Vidi više

kontaktirajte nas

Uspešno ste poslali upit, očekujte odgovor uskoro!
Opss! Nesto nije uredu, pokusajte kasnije!
servis klime,servisiranje klima uredjaja,koliko kosta ugradnja klime,montaza klima uredjaja cena,servis klima uredjaja cena,klima ugradnja cena,popravka klima uredjaja beograd,cena ugradnje inverter klime,popravka klima uredjaja,servis klime,održavanje klima uređaja,servis za klime,montiranje klima uredjaja,servis za klimu,klime beograd,montaza klima,klima uređaji sa ugradnjom,montaza inverter klime,servis klime novi beograd,Servis klima uređaja,postavljanje klime cena,inverter klima ugradnja,klima servis novi beograd,popravka klima,servisiranje klima uređaja,ciscenje klime beograd,klima uredjaji servis,ugradjivanje klime,servis za ciscenje klima uredjaja,servis za klime beograd,ugradnja klima cena,montaza inverter klime cena,cena ugradnje klime,klima uredjaji ugradnja,klima servis beograd cene,klima uređaj servis,montiranje klime cena,ugradnja klima uredjaja cena,popravka klima uređaja,cena ugradnje klima uredjaja,postavljanje klima uredjaja,servis klima uredjaja beograd,popravka klime beograd,servis i ugradnja klima uredjaja,grejanje na gas,vaillant kotlovi na gas,vaillant kotlovi,centralno grejanje,kotao za centralno grejanje,popravka bojlera beograd,centralno grejanje na gas cena,kondenzacioni kotlovi,bojler za grejanje,grejanje beograd,gasni kotlovi za centralno grejanje,peci na gas za centralno grejanje,gasni kotlovi cena,kotlovi na gas vaillant,bojler za centralno grejanje cena,gasni bojleri,vaillant gasni kotlovi,kotao za gas,majstor za gasne kotlove,ariston gasni kotao,gasni kondenzacioni kotlovi,kotao na gas i struju,gasni kotao za grejanje,kondenzacioni ili konvencionalni gasni kotao,majstor za kotao na gas,konvencionalni gasni kotlovi,vaillant kotao,beograd grejanje,etazno grejanje,gasni kotlovi ariston,gasni kotao vaillant,kotao na gas,gasni kotlovi,gas za grejanje,etažno grejanje,grejanje na gas cena,pec na gas,kotlovi na gas,kotao za grejanje,kotlovi za grejanje na gas,centralno grejanje na gas,gasni kotao,cena majstora za centralno grejanje,vaillant kotao na gas,kondenzacioni gasni kotao,kondenzacioni gasni kotlovi,gasni kotlovi vaillant,gasni bojler,kondenzacioni kotlovi na gas,gasni kotao ariston,majstor za etazno grejanje,plinski kotao za centralno grejanje,termostat za gasni kotao,majstor za gasne kotlove,ariston kotlovi,majstor za grejanje na gas,vaillant gasni kotao,montaza gasnog kotla,gasni kotao kondenzacioni,gasni kondenzacioni kotao

ZA SVA VAŠA PITANJA STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU:

060/17-41-444
Copyright © 2023. Sva prava zadržana.
Haus Majstor Mrav